Balíčková Bitva #5

9. ledna 2023 23:23

Video z breaku

https://www.youtube.com/watch?v=ZcV2WgUbJUI

Ahoj,

máme tu rok 2023 a spolu s ním i novou Balíčkovou Bitvu (dále jen BB), která bude mít pořadové číslo 5. 

Pro jistotu ještě uvádím novinku za loajalitu k SCT:

  1. Účastníci pěti bitev (bez ohledu na počet pozic), mají 1x poštovné ZDARMA. To znamená, že stačí si třeba 5x u mne zásilku uschovat, a já vám to poté vše zdarma zašlu. Samozřejmě že ne obyčejně :)
  2. Účastníci deseti bitev, získají ZDARMA 1x POZICI v BB dle vlastního výběru, bez ohledu na cenu pozice. 
  3. Toto vše platí i zpětně pro BB které již proběhly

A co nás čeká v BB #5?

Tentokrát se vrátíme o pár let zpátky a dáme si jednu "Retro BB": 2011-12 PANINI Elite Hockey Hobby Box.

K boxu, ve kterém najdeme 20 balíčků po pěti kartách, jsem přibral ještě 3 balíčky, abychom naplnili 23 balíčků pro bitvu 12ti účastníků.

A na co se můžeme v boxu těšit? 

V celém setu najdeme 80 Rookie karet, ze kterých je 20 SP. Plno jmen je již opravdu prověřených a tak se můžeme těšit na "normální" RCčka: Carla Hagelina, Romana Horáka, Cama Atkinsona, Tomáše Kubalíka, Adama Henriqua, Tomáše Vincoura, Cama Talbota, Keitha Kinkaida nabo Justina Faulka.

Mezi SPčka byli zařazeni hráči jako: Gustav Nyquist, Mika Zibanejad, RNH, Mark Scheifele, Sean Couturier a také Gabriel Landeskog. Opravdu skvělá sestava.

V tomto produktu se dá najít veliké množství podepsaných karet a to včetně těch nejzvučnějších jmen historie NHL: Steve Yzerman, Patrick Roy, Ray Bourque, CuJo, Mario Lemieux, Sidney Crosby, Ovie, Marin Brodeur a další a další. Sám jsem tento produkt kdysi otevíral a karty jsou to opravdu skvělé. Postupem času si mnoho z nich získalo velikoui oblibu a také více než slušnou cenu.

Počet volných pozic je pro tuto bitvu opět 12, a otevřeme celkem 23 balíčků. 

Objednávat pozice:

můžete na emailu sc-tip@seznam.cz (bohužel ještě stále není zprovozněn shop na webu, proto emailem). Po objednávce vyčkejte na potvrzující email s konečnou cenou a s údaji pro zaplacení.

"Pavouk" podle kterého se bude konat tato BB:

---> Pravidla Balíčkové Bitvy <---

Díky za pozornost a 24.01.2023 u BB #5 ahoj!

Danny.