Balíčková Bitva #6

19. února 2023 14:15

Video z breaku

-

Ahoj,

měsíc utekl jako voda a tak se opět můžeme tešit na další Balíčkovou Bitvu, s pořadovým číslem 6.

 

---> Co je to Balíčková Bitva <---

 

A co nás čeká v BB #6?

Po minulé "retro" bitvě se vrátíme do sezóny 2021-22 a dáme si bitvu o obsah 2021-22 Upper Deck Series 1 Hockey Hobby Boxu.

Největší pecka minulé BB byla jednoznačně SP podpisovka Detroitské legendy Nicklase Lidstroma. A to nebylo všechno. Celý break si můžete pustit ZDE.

V našem aktuálním boxu najdeme 24 balíčků po osmi kartách, a jelikokož jich potřebujeme pro 12 účastníků jenom 23, tak bude jeden balíček před losováním odebrán.

A na co se můžeme (průměrně) v boxu těšit? 

Tento ročník má ve svém checklistu řadu již opravdu dobrých nováčků, na které zde můžeme v podobě oblíbených Young Guns narazit.

Z našich hráčů se v této sérii můžete těšit na karty hráčů jako Nečas, Pasta, Kubalík, Vrána, Zadina, Voras, Hertl, Palát, Hronek, Zacha, Jeník, Vaněček nebo Radim Zohorna. 

Co se týká legend, tak zde můžeme narazit na taková jména jako Brodeur, Orr, Coffey, Gretzky, Esposito, Beliveau, Plante, Lafleur a další.

Objednávat pozice:

můžete na emailu sc-tip@seznam.cz (bohužel ještě stále není zprovozněn shop na webu, proto emailem). Po objednávce vyčkejte na potvrzující email s konečnou cenou a s údaji pro zaplacení.

"Pavouk" podle kterého se bude konat tato BB:

Díky za pozornost a mnoho štěstí v BB #6, 

Danny