Pozdě, ale přece!

12. března 2023 15:48

Začínáme!

Vím, že toto mělo přijít o několik měsíců dříve, ale kompletní rekonstrukce webu zabrala daleko víc času, než jsem si sám dokázal představit. Přesto ale věřím, že se toto neplánované zdržení v dlouhodobém horizontu vyplatilo, a že teď už budeme mít na mnoho sezon, klid.

-

Tak, jak již zmiňuje banner, dne 15.03.2023  ve 20:00 se otevřou první tipy na NHL a NBA.

Tipování je pro všechny registrované na tuto sezónu ZDARMA, stačí být pouze registrován na webu SCT.

Registrace je samozřejmě také zdarma a bez jakýchkoliv podmínek na aktivitu.

Po registraci prosím vyčkejte pár desítek minut, než budete moci tipovat, váš profil musí být schválen a musím vás v systému přiřadit k jednotlivým sportům. Pokud by to trvalo déle než 6h napište mi na email sc-tip@seznam.cz 

-

Ti co s SCT tipují již delší dobu, tak již vědí co je čeká. Přesto si pojďme připomenout jak to celé bude probíhat...

V závěrečné fázi základní části tohoto ročníku u NHL a NBA budete tipovat již pouze krátkodobé tipy (KT). KT jsou vypisovány vždy jednou týdně a budu se snažit, aby byly tipy na další týden zveřejněny vždy ve středu,ve 20:00. Tyto KT se budou skládat ze tří otázek na 6 zápasů. 

U NHL to bude:

  1. Tip na přesný výsledek v základní hrací době (60 minut), včetně remízy
  2. Tip 1-X-2 v základní hrací době (60 minut), kdy tipujete tým který vyhraje, nebo jestli bude remíza
  3. Tip na vítěze zápasu, včetně prodloužení

-

U NBA to bude:

  1. Tip na přesný součet všech bodů obou týmů v základní hrací době (48 minut). Například pokud si myslíte že zápas dopadne 102:98, napíšete že v zápase pedne 200 bodů. Myslím si, že toto uhodnout je více pravděpodobnější, než že v NBA uhodnete přesný výsledek zápasu :)
  2. Tip 1-X-2 v základní hrací době (48 minut), kdy tipujete tým který vyhraje, nebo jestli bude remíza
  3. Tip na vítěze zápasu, včetně prodloužení

-

K tomu bude jedna bonusová otázka, která se bude vztahovat k těmto šesti zápasům. Například kolik v nich padne branek/bodů v prodloužení a pod.

Možná připravím i pár dlouhodobých tipů (DT), které na SCT tipujeme ze začátku sezóny a jde o tipy jako: kdo vyhraje ligu, kdo postoupí do Playoff, kdo vyhraje různé ligové trofeje a pod. Vzhledem k tomu, že je o mnoha (ne)postupujících již rozhodnuto, nebo je jasné kdo vyhraje v NHL produktivitu, nemají takové tipy žádný význam. Ale pár jich možná připravím.

-

V této nové verzi webu již budou všechny tipy zveřejňovány (pokud to bude alespoň trochu možné), vždy ve stejný den a ve 20:00. Vyjímku mohou tvořit tipy v Playoff, kdy je mezi jednou sérií a tou následující opravdu málo času a ty budou zveřejňovány okamžitě, když je naklikám do systému.

Uzávěrky tipů jsou u KT ve většině případů shodné se začátkem prvního ze šesti tipovaných zápasů. Což může být pokaždé jinak. Někdy v pondělí brzy ráno někdy v úterý. Záleží na rozpisu zápasů a pak také na zajímavosti hraných zápasů, které vybírám. 

Co se týká následných tipů na Playoff (PO), tak ty se budou v NHL a NBA vždy vztahovat na celou sérii.

-

Všechny vás také vyzývám, abyste si přečetli pravidla všech sportů, na které chcete tipovat.

V základu jsou si velice podobná, ale rozdíly tam jsou. Najdete je na stránkách jednotlivých sportů, prozatím dole na dané stránce. Po nahrátí nové verze (příští týden), budou mít samostatnou podstránku "PRAVIDLA", která bude přístupná z hlavních stránek jednotlivých sportů. Čte se to mnohem složitěji, než to ale ve skutečnosti bude :)

-

Na daných stránkách jednotlivých sportů také najdete výhry, které jsem do soutěže připravil. Přesný popis, například o jaké balíčky či boxy půjde, přidám s postupem času. V jednání jsou totiž podporovatelé tohoto webu, a někteří z nich nám do soutěže přidají i nějaké věcné ceny, za což jim velice děkuji!

Seznam všech podporovatelů webu SCT, najdete na stránce "O projektu" a doufám, že se bude tento seznam ještě dále rozšiřovat. 

-

Neváhejte mi napsat, pokud byste si s něčím nevěděli rady, nebylo vám věco jasné, nebo jste něco nepochopili. Stále je lepší se jednou "zbytečně" zeptat, než pak přijít třeba o nějaké body, protože například v NHL byly poslední ročníky opravdu velice vyrovnané a rozhodovalo pár stovek bodů.

Na pozdější námitky typu "Já to nevěděl" nebo "Já tomu nerozuměl" nebude brán zřetel.

-

Tento článek, nebo i pouze banner, můžete bez problémů šířit. Čím více nás zde bude, tím lépe!

-

Děkuji vám za pozornost a přeji vám mnoho zábavy a "zelených" tipů.

S pozdravem Danny, zakladatel SCT.