MLB

2022 30. 3. 2022 - 30. 11. 2022

sezóny:

MLB

sezóny

Tipy

Ceny

  • 1. cena - Cena v hodnotě... (bude upřesněno podle počtu tipujících)
  • 2. cena - Cena v hodnotě... (bude upřesněno podle počtu tipujících)
  • 3. cena - Cena v hodnotě... (bude upřesněno podle počtu tipujících)
  • 4. cena - Všichni ostatní účastníci tipování získávají 1 MLB balíček sběratelských karet

Pravidla

OBECNÁ PRAVIDLA TIPOVÁNÍ NA WEBU SCT

Každý sport má na webu SCT svá vlastní pravidla, která jsou skoro totožná

Každý kdo chce tipovat na webu SCT, musí být registrován a musí souhlasit s pravidly daného sportu, na který chce tipovat a zaplatit poplatek na daný sport.

Registrace do světa SCT je zcela ZDARMA a není ničím dalším podmíněna!

Celý poplatek jde do společného banku, který je po ukončení tipování rozdělen mezi nejlepší tipující daného sportu.

Přístup k tipům pro nové tipující bude udělen okamžitě po potrzení registrace.

Všechny tipy musí být odtipovány do vypsaného termínu (uzávěrky). Poté se tipování uzamkne a není již možné tipovat ani upravovat své tipy.

Každý soutěžící má možnost KDYKOLIV do uzávěrky změnit svůj tip.

Všechny výhry, ceny a trofeje budou vítězům předány v nejkratším možném termínu.

Výhru lze po domluvě vyplatit i v hotovosti, vyjma darovaných předmětů, dárkových poukazů, nebo voucherů.

Neznalost pravidel neomlouvá!

Účast v soutěžích ani výhry nelze vymáhat právní cestou.

V případě jakéhokoliv podvodného jednání, nebo zneužití pravidel, bude daný soutěžící doživotně ze světa SCT vyloučen a jeho poplatky propadávají ve prospěch zbylých soutěžících daného sportu!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Soutěž v tipování - MLB SCT 2024

Začíná 20.03.2024 a končí posledním zápasem finále WS (World Series).

Soutěže v tipování - MLB SCT 2024 (dále jen soutěž) se mohou účastnit pouze ti, kteří se zaregistrují se na stránkách SCT (pouze nováčci), zaplatí sezonní poplatek do soutěže a odsouhlasí pravidla tipování.

Souhlas s pravidly uděluje tipující spolu se zaplacením sezonního poplatku.

Poplatek na MLB SCT 2024 činí: 300,- Kč

Objednávat tipování můžete v E-shopu

(Poštovné u tipování zadávejte - Uschování zásilky)

.

Celých 300,- Kč jde do společného MLB banku, který je po ukončení tipování rozdělen mezi nejlepší tipující MLB SCT 2024.

Platit je možno převodem na účet nebo po dohodě i osobně

Soutěžící spolu se zaplacením poplatku také souhlasí se zveřejněním svého jména (nebo nicku/přezdívky) pro potřeby webu SCT.

Žádné osobní informace soutěžících (Jméno, Příjmení, Adresa, E-mail, Telefon, Technické údaje o připojení: IP adresa, browser, operační systém, zařízení), nebudou nikdy poskytnuty třetím stranám a slouží výhradně pro účely SCT.

Minimální počet soutěžících je 6, maximální počet není omezen.

V případě nenaplnění minimálního počtu účastníků, rozhodne organizátor o případném zrušení soutěže. Pokud bude soutěž zrušena, budou těm co již zaplatili, peníze v plné výši vráceny nejpozději do 7 dnů od oficiálního zrušení soutěže.

Do světa SCT se můžete zaregistrovat a začít soutěžit kdykoliv v průběhu celého kalendářního roku. Cena je až do začátku MLB Playoff 2024, stejná. Tipování pouze na Postseason 2024 je možné po předchozí domluvě za cenu 150,- Kč.

Tipovat na MLB můžete okamžitě po schválení registrace, ale umístění v tabulce a případný nárok na výhry ale vzniká až po zaplacení poplatku pro MLB tipování!

Pokud soutěžící odstoupí v průběhu sezóny, nebo přestane tipovat, jeho poplatek zůstává na výhry ostatním soutěžícím.

Všechny peníze z MLB banku budou použity na výhry.

Výhru lze po domluvě vyplatit i v hotovosti, vyjma darovaných předmětů, dárkových poukazů, nebo voucherů.

Počet výherců bude záviset na celkovém počtu soutěžících.

Vždy budou minimálně 3 výherci (6-10 soutěžících = 3 výherci, 11-20=4 výherci, 21-30=5 výherců...)

Ostatní účastníci kromě výherců, získávají 1 balíček MLB karet.

Konečné pořadí bude vyhodnoceno dle počtu bodů, které jednotliví soutěžící dosáhnou v průběhu soutěžního období.

Při shodném počtu bodů, bude o lépe umístěném rozhodovat "OK tip" s nejvyšším bodovým ohodnocením. V případě stejného tipu, bude o lepším umístění rozhodovat dříve zaslaný tip. Pokud by i čas tipu byl stejný, rozhodne o lepším umístění los na Random.org.

Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel v případě potřeby i v průběhu sezóny, kterou je ale povinen sdělit všem účastníkům MLB tipování.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pravidla zasílání a vyhodnocování tipů na MLB SCT 2024

Do MLB SCT 2024 mohou být vypsána pouze mistrovská utkání týmů v MLB hraná v sezóně 2024.

Pro vypsání, nebo vyhodnocení zápasu v určitém týdnu/měsíci, je rozhodující čas jeho začátku u nás v ČR.

Při přeložení zápasu, se tento zápas, či tipy na něj, vyhodnocují až po jeho odehrání, pokud nebude vedením MLB zrušen.

Tip na přesný výsledek zápasu je počítán v základní hrací době po 9 (nebo po 7) směnách, pokud není uvedeno jinak. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jak se na SCT tipuje na MLB

Baseball ve svém zápasovém rytmu velice specifický, nehledě na to, že každý zápas může hrát jiná sestava, hlavně na "kopci". Nelze tak vlastně "férově" tipovat na jednotlivé zápasy. Mnohokrát se také stává, že jsou nadhazovači známí až těsně před zápasem, a tak prostě nelze tipovat několik dní dopředu. Bylo tedy potřeba upravit tipy k tomuto systému a nenaleznete zde tipování na jednotlivé zápasy, tak jako u jiných sportů. Výjimku tvoří tipy na Playoff série.

.

Na MLB zde tedy najdete tři druhy tipů. Krátkodobé (na 2 týdny/14 dní), Střednědobé (vždy na kalendářní měsíc) a dlouhodobé (celosezonní). Následně pak také tipy na jednotlivé série Playoff.

.

Krátkodobé tipy (KT) - Od sezóny 2024 budou KT na období 2 týdnů, začínajíce vždy v pondělí a konče za 14 dní v neděli (pokud nebude uvedeno jinak). Bude se jednat  o několik otázek z nového druhu fantasy systému, SCT FUNtasy. Více informací o něm bude následovat již brzy v samostatném článku, na úvodní stránce webu.

.

Střednědobé tipy (ST) - jsou u MLB tipy vždy na kalendářní měsíc. Jedná se o 10 otázek, vztahující se k danému tipovacímu období. Například kolik HR nastřílí A. Judge v červenci. Na výběr budete mít vždy 5 možností a správná odpověď je ohodnocena 100 body.

.

Dlouhodobé tipy (DT) - jsou tipy na celou sezonu, včetně udělení cen po skončení sezóny. DT jsou dva druhy, hráčské a týmové. Hráčských otázek je 49 a týmových 25. Například který tým vyhraje WS, nebo který hráč bude mít nejmenší WHIP. Bodové ohodnocení správných odpovědí je závislé na těžkosti otázky (50 - 3000 bodů). Sám za sebe doporučuji DT nevynechat, protože v nich je obrovské množství bodů, a bez nich nelze vyhrát.

.

Tipy na Postseason/Playoff (PO) - je celkem 13 otázek/tipů (může být změněno) na jednotlivé série, kde tipujete na vítěze, výsledky jednotlivých zápasů, kdo bude v sérii nejvíce RBI a pod.

.

JOKER / ŽOLÍK - V KT, ST a v tipech na Playoff série, je nově možné použít Žolíka, který vám zdvojnásobí počet bodů. Ve formuláři s tipy je na úplném konci dole vyjížděcí menu se všemi otázkami, kde si jednu z nich vyberete a pokud ji odpovíte správně, tak se vám zdojnásobí počet bodů.

.

Všechny tipy mají svou uzávěrku. ST většinou s prvním hraným zápasem daného tipovacího období, a DT budou mít pevnou uzávěrku vždy k 01. červenci. Letos tedy k 01.07.2024.

.

U všech tipů platí, že můžete své tipy kdykoliv do uzávěrky přepsat/změnit! Nezapomeňte ale zmáčknout tlačítko "uložit odpovědi".

.

Součtem bodů za KT, ST a DT vzejde vítěz základní části (ZČ), který získá skleněnou trofej. Součtem bodů za PO, vzejde jeho vítěz, který si také odnese skleněnou trofej. Součtem všech bodů za ZČ a PO nakonec vzejde celkový vítěz MLB SCT 2024, který dostane malý pohár, skleněnou trofej a jmenovku na velkém SCT poháru. Podle počtu účastníků, bude následně určeno, kolik míst bude výherních. Do 10 účastníků budou 3 výherci, 11-20 účastníků = 4 výherci, 21-30 = 5 výherců... atd

.

Při shodném počtu bodů, bude o lepším umístění rozhodovat "OK tip" s nejvyšším bodovým ohodnocením. V případě stejného tipu, bude o lepším umístění rozhodovat dříve zaslaný tip. Pokud by i ten byl stejný, rozhodne los na Random.org.

.

Přeji vám mnoho štěstí v MLB sezóně 2024, Danny.